Studio voor Pilates, GYROKINESIS® en GYROTONIC®

Professionele trainers - Persoonlijke support - Kleine groepen - Begin vandaag en geniet al snel van resultaat

Full Circle Studio is gevestigd in Amsterdam in het hart van de Jordaan

Professionele trainers - Persoonlijke support - Kleine groepen - Begin vandaag en geniet al snel van resultaat

Studio voor Pilates, GYROKINESIS® en GYROTONIC®

Professionele trainers - Persoonlijke support - Kleine groepen - Begin vandaag en geniet al snel van resultaat

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.

Icon Image

Gezond willen blijven

Onze pilateslessen helpen je om gezond te blijven door je spieren te versterken, je houding te verbeteren en je lichaam in balans te brengen. Met regelmatige sessies voorkom je blessures en bevorder je je algehele welzijn.

Icon Image

Soepel willen blijven

Blijf soepel en flexibel met onze pilatesoefeningen die gericht zijn op het verlengen en versterken van je spieren. Dit helpt je niet alleen om makkelijker te bewegen, maar ook om spanning en stijfheid te verminderen.

Icon Image

Vol energie

Onze pilateslessen zijn ontworpen om je energieniveau te verhogen. Door de combinatie van gecontroleerde bewegingen en ademhalingstechnieken voel je je na elke sessie verfrist en vol nieuwe energie.

GYROTONIC®

De GYROTONIC® methode is eind vorige eeuw ontstaan op St Thomas en geïnspireerd op verschillende disciplines van sport, waaronder Yoga, Thai-Chi en zwemmen. Tijdens de oefeningen werkt je lichaam als één geheel, alles is samen in beweging.

Icon Image

Herstel van blessures

GYROTONIC® is ideaal voor het herstellen van blessures. De methode helpt bij het verlichten van pijn en het verbeteren van mobiliteit door het versterken van het bewegingsapparaat en het corrigeren van houdingsproblemen.

Icon Image

Versterken van de kern

Deze unieke training richt zich op het versterken van je kernspieren door middel van vloeiende en gecontroleerde bewegingen, wat bijdraagt aan een stabieler en krachtiger lichaam.

Icon Image

Verbeteren van houding en flexibiliteit

Met GYROTONIC® werk je aan het verbeteren van je houding en flexibiliteit. De oefeningen zijn ontworpen om je lichaam in balans te brengen en je bewegingsvrijheid te vergroten.

GYROKINESIS®

De GYROKINESIS® methode is eind vorige eeuw ontstaan op St Thomas en geïnspireerd op verschillende disciplines van sport, waaronder Yoga, Thai-Chi en zwemmen. Tijdens de oefeningen werkt je lichaam als één geheel, alles is samen in beweging.

Icon Image

Verlichting van pijn en spanning

GYROKINESIS® oefeningen helpen bij het verlichten van pijn en spanning in het lichaam door middel van vloeiende, ritmische bewegingen die de spieren en gewrichten soepel houden.

Icon Image

Verbetering van mobiliteit en coördinatie

Deze methode verbetert de mobiliteit en coördinatie door de nadruk te leggen op natuurlijke, golvende bewegingen die het lichaam op een organische manier versterken en verlengen.

Icon Image

Holistische benadering van lichaamsbewustzijn

GYROKINESIS® bevordert lichaamsbewustzijn en ademhalingscontrole, wat leidt tot een betere balans tussen lichaam en geest en een algeheel gevoel van welzijn.

De trainingen in de GYROTONIC®-methode en Pilates worden gegeven op speciaal ontwikkelde toestellen en zijn bedoeld voor sneller herstel van lichamelijke klachten of blessures. Topsporters, dansers en atleten trainen ook bij ons om fit te blijven, zich goed te voelen en sterker te worden.

Veelvoorkomende klachten waar wij je bij kunnen helpen zijn scoliose, lage rugpijn, heupklachten, herstel van heupprothesen, schouderklachten zoals frozen shoulder, RSI, ontstekingen, bursitis, nekklachten, herstel na ziekte en verkeerde houding. Onze deskundige begeleiding zorgt voor effectieve verbetering van je algehele welzijn.

De GYROKINESIS® groepslessen en Pilates matlessen worden gevolgd door mensen die zich fit, sterker en gezond willen voelen. Deze lessen worden met veel aandacht in kleine groepen gegeven.

Alle instructeurs bij Full Circle Studio zijn gekwalificeerde trainers die regelmatig bijscholingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ze zorgen ervoor dat je tijdens de lessen niets doet wat een blessure kan veroorzaken. GYROKINESIS®-oefeningen worden soms als thuisoefeningen aangeleerd tijdens GYROTONIC® personal trainingen.

Wat Full Circle Studio anders maakt

Onze klanten waarderen ons om de persoonlijke aandacht, deskundigheid van de docenten, en de effectieve resultaten van onze lessen in pilates, GYROTONIC® en GYROKINESIS®.

Positieve ervaring met je lichaam

Bij ons staat een positieve ervaring met je lichaam centraal. Door persoonlijke aandacht en begeleiding helpen wij je om je fit, soepel en energiek te voelen.

Docenten met gedegen opleiding

Onze docenten zijn hooggekwalificeerd en volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Wij verhelpen de oorzaak van klachten

Wij richten we ons op het verhelpen van de oorzaak van je klachten, niet alleen op de symptomen. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je echt vooruitgang boekt.

Wat onze klanten zeggen

Begin vandaag en geniet al snel van resultaat!

Professionele trainers - Persoonlijke support - Kleine groepen